About

Studio

Ontwerpstudio Prevoo is een jong bureau dat wordt geleid door Renée Prevoo.
Voor Renée is tekenen en schilderen een levenslange passie. Ze begon met tekenlessen op haar 12de jaar. Na het afronden van de middelbare school besloot ze kunstonderwijs in België te gaan volgen en daar deed zij de Artistieke Opleiding. Daarna was de volgende logische stap de Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht, die zij in 2007 afrondde. Zij is afgestudeerd in de richting Architectonische Vormgeving.
Na enkele jaren gewerkt te hebben voor bedrijven zoals Thijssen Architects, Koninklijke Mosa te Maastricht en IDing te Amsterdam, besloot ze in 2010 haar eigen ontwerpstudio te starten.


Projecten

De projecten variëren van meubel ontwerpen tot geboortekaartjes ontwerpen, de styling verzorgen van eventementen, muurschilderingen maken etc. Heel diverse projecten dus!
Renée richt zich namelijk op deze 3 disciplines:
1. Interieur ontwerp. Hierbij hoort ook Verkoopstyling en Evenstyling.
2. Grafisch ontwerp.
3. Schilderijen.
Meer informatie en voorbeelden vindt u op deze website.

 

Visie

Renée Prevoo wilt altijd een persoonlijk ontwerp creëren. Zij is zeer creatief en past dit graag in verschillende disciplines toe.
Van een interieur ontwerp tot aan grafische ontwerpen, deze visie wordt altijd toegepast. Uw wensen en eisen staan altijd centraal in haar ontwerpen. Want aan de hand hiervan gaat ze aan de slag en komt ze in samenwerking met u tot een passend ontwerp.

 

Voor wie?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij haar terecht voor een ontwerp.
Bent u nieuwsgierig geworden? De professionele aanpak en werkwijze leidt tot een prettige samenwerking. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!